24 Απριλίου 2018

Βόλεϊ:«Ασπρόμαυρο»το τρόπαιο του Final 4

Το δεύτερο τίτλο στην ιστορία του με 3-0 σετ πανηγύρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης,στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας (Final four).Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο(21/4) στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας στο Φαληράκι της Ρόδου.
Η ομάδα του Daniele Ricci, στο πρώτο σετ κατάφερε εύκολα να επικρατήσει με 25-18 επί του Ηρακλή αν και για ένα χρονικό διάστημα ο δικέφαλος του Βορρά βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Στο δεύτερο σετ ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκόρ όμως η ομάδα του ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει μπροστά και να κερδίσει με 25-16.
Στο τρίτο σετ του αγώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 25-18 ενώ πολυτιμότερος παίκτης
αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης τίμησαν τον διεθνή διαιτητή του αγώνα, Γιώργο Γεωργουλέα ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν θα "κρεμάσει" την σφυρίχτρα του.Επιπλέον,ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ τίμησε τους πρώην διεθνείς πετοσφαιριστές , Νίκο Ρουμελιώτη και Μάριο Γκιούρδα.

Τα σετ(3-0):25-18,25-16,25-18
Διαιτητές:Γεωργουλέας - Θεμελής

ΠΑΟΚ(Ricci):Κουμεντάκης ,Στίγγας,
Uchicov,Valkiers,Shafranovich,
Πελεκούδας,Τακουρίδης,Gion,Κωνσταντινίδης


ΗΡΑΚΛΗΣ(Ορφανός):Αρμενάκης,Σμαραγδής,
Εφραιμίδης,Μούχλιας,Προύσαλης,Τζιουμάκας ,Μπαμπαλιούτας,Μπουράκης,Σκαρλατίδης, Φωτιάδης,Ferguson


Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...