29 Οκτωβρίου 2018

Παρουσίαση της νέας φανέλας του Κέρκη Μαραθοκάμπου

Σε μια σεμνή τελετή η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου παρουσίασε την νέα της εμφάνιση για την φετινή αγωνιστική περίοδο,στην δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Samos Bay, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιου, οποίος τέλεσε και τον αγιασμό για την νέα αγωνιστική σεζόν, του Βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη,του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκου Κατρακάζου, καθώς και του Δημάρχου Μιχάλη Αγγελόπουλου,οι οποίοι με την σειρά τους τόνισαν ότι θα παραμείνουν κοντά στην ομάδα και θα την βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο. 
 Επιπλέον,στην παρουσίαση παρευρέθησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, οι Δημοτικοι Σύμβουλοι Ιωάννα Καραγιάννη και Ελισαίος Μαυρατζώτης καθώς και όλοι οι χορηγοί (σ.σ.οι οποίοι έλαβαν τιμητική πλακέτα από την ομάδα) που θα στηρίξουν φέτος την προσπάθεια που θα κάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα του Κέρκη στην Α2 εθνική κατηγορία.
Τέλος,η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της νέας φανέλας από τους δύο Σαμιώτες παίκτες του Κέρκη Μαραθοκάμπου,τον Τάσο Παπακυριάκου και τον Μανώλη Κνίτη.
Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Τζούφα.
Πηγή:ΣΑ.Τ