16 Οκτωβρίου 2018

Ποδόσφαιρο Σάλας: Ήττα για την Σάμος Futsal από τον Αδέσποτο


Την ήττα με 2-8 γνώρισε η νεοφώτιστη ομάδα Σάμος Futsal στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας του ποδοσφαίρου Σάλας από την έμπειρη ομάδα του Αδέσποτου Αθηνών στον αγώνα πού διεξήχθη ,το Σάββατο,στο γεμάτο από φιλάθλους κλειστό γυμναστήριο Βαθέως της Σάμου.
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο Αναγνόπουλος άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Αδέσποτου μόλις στο 3ο λεπτό,ενώ τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Σάμου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με το γκολ του Στρούμπουλα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο γρήγορα γκολ του Αναγνόπουλου στο 7ο και 8ο λεπτό, διαμορφώνοντας το σκορ σε 1-3.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 12ο λεπτό σε 2-3 με τον Νοταρά ,όμως η ομάδα του Αδέσποτου Αθηνών άνοιξε την μεταξύ τους ψαλίδα με τα δύο γκολ του Σκιανή στο 13ο και 15ο λεπτό, ανεβάζοντας το  σκορ σε 2-5.Με το γκολ του Καλλίγα στο 17ο λεπτό διαμορφώθηκε το 2-6 για το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σάμου προσπάθησε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα όμως ο Αδέσποτος πέτυχε αλλά δύο γκολ με τον Νίνο στο 29ο λεπτό και τον Καλλίγα στο 35ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-8.

Διαιτητές: Χρονόπουλος- Κωνσταντινίδης
Παίκτες:
Σάμος Futsal:Γαλιώτης,Δαγκλής,Κλήμης,
Τάτσης, Τσέτσος,Αλιμέμα,Στρούμπουλας,
Νοταράς Ε., Τσόκος, Χατζηπαναγιώτης,
Νοταράς Ι.,Γεροντής
Αδέσποτος Αθηνών:Παπαγεωργίου,Σκιανής,
Καρακαξης,Νίνος,Τάσιας,Γεωργίου,
Τανταρούδας,Αναγνόπουλος,Καλλίγας
,Κιζιτο,Διαμαντόπουλος,Καζαμιάκης
Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Τζούφα.