22 Δεκεμβρίου 2018

Βόλεϊ ανδρών:Η Παναχαϊκή αποχώρησε από την Α2



Αποχώρησε από τον Α'2 υποομιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής εξαιτίας της μη προσέλευσης της στον νησί της Σάμου για τον αγώνα του Σαββάτου (22/12), με την ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου,στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα η ομάδα από την Πάτρα δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει και έτσι με δική της απόφασή γνωστοποίησε την μη προσέλευσης της στο νησί της Σάμου μέσω επιστολής που έστειλε στην Ε.Ο.ΠΕ.
Η ομάδα της Πάτρας κατόπιν τούτου και σύμφωνα με τους κανονισμούς μηδενίζεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία  στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον δεύτερο υποομιλο της Α2 ανδρών μένουν ως έχουν και στο εξής οι αντίπαλοι της Παναχαϊκής θα νικούν με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) άνευ αγώνα.Επιπλέον στο εν λόγω σωματείο θα επιβληθεί πρόστιμο της τάξεως των 3.500€ και αφαίρεση δεκαπέντε βαθμών από το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική.
Η σχετική ανακοίνωση  από την Ε.Ο.ΠΕ:
Με επιστολή της στην Ε.Ο.ΠΕ. η Παναχαϊκή Πετοσφαίρισης 2013 γνωστοποιεί την μη προσέλευσή της στο παιχνίδι με τον Κέρκη στη Σάμο, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α2 Υποομίλου της Α2 Ανδρών. Μετά από αυτό, η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 μηδενίζεται στον παραπάνω αγώνα, ο οποίος κατοχυρώνεται με 3-0 σετ και 75-0 πόντους υπέρ του ΑΣ Κέρκη.
Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα.
*Η Φωτογραφία από το site της Παναχαϊκής