28 Ιανουαρίου 2019

Βόλεϊ ανδρών:Ο Κέρκης ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης


Την πρώτη του ήττα με 3-2 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, που κατάφερε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος να σπάσει το αήττητο της ομάδας μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Ριζούπολης.

Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα.
Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Στο πρώτο σετ του παιχνιδιού ο Κέρκης Μαραθοκάμπου προηγήθηκε καθ'όλη τη διάρκεια του ,ενώ ο Απόλλωνα Σμύρνης κατάφερε για ένα χρονικό διάστημα να μειώσει την μεταξύ τους διαφορά χωρίς,όμως αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα της Σάμου ήταν αυτή που επικράτησε με 18-25.
Στο δεύτερο σετ υπήρξαν διακυμάνσεις στο σκορ μεταξύ των δύο ομάδων όμως ο Κέρκης το πήρε με 20-25.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες συνέχισαν να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ μέχρι το 17-19, έπειτα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ως το 22-23, για να έρθει αμέσως μετά η ισοφάριση από τον Απόλλωνα σε 23-23 και η κατάκτηση του,με 25-23,καταφέρνοντας έτσι να κάνει το 1-2 στη σειρά των σετ.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Μαραθοκάμπου προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα όμως οι γηπεδούχοι που ήταν μπροστά κατά τη διάρκεια του σετ, κατάφεραν να κερδίσουν με 25-21 και να κάνουν την ανατροπή, στέλνοντας τις δύο ομάδες στο τάι μπρέικ.

Στο τελευταίο σετ η ομάδα του Τάσου Κουμπλή μετά από ένα χρονικό διάστημα πέρασε μπροστά με τρεις πόντους διαφορά(στο 11-8).Ωστόσο ο Κέρκης Μαραθοκάμπου μειώσε την μεταξύ τους διαφορά, ισοφαρίζοντας σε 11-11 και αργότερα σε 13-13,οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να κερδίσουν με 15-13.

Ο επόμενος αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί το Σάββατο(2/02) στις 19:00 ,στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου κόντρα στην ΕΑ Πατρών.

Τα σετ(3-2):18-25,20-25,25-23,25-21,15-13
Διαιτητές:Παπαχατζής-Μαύρος
ΓΣ Απόλλων(Κουμπλής):Μάρκου,Παύλου,
Τασάκος,Μελλιγγιώτης,Κουτσομύτης
,Κάτσικας,Μπαρμπούνης,
Σαμαντάς,Κεχαγιάς(λ),Σαλωνίτης
ΑΣ Κέρκης(Παπαδόπουλος):Ιατρόπουλος,
Κοντοκώστας(λ),Γεωργίου,Κνήτης Παπακυριάκου,Χατζηνικολάου,Αλεξίου Κατσακούλας,Αδαμόπουλος,Αγγελής
,Πολυχρονιάδης(λ),Περγάμαλης