23 Ιανουαρίου 2019

Ποδόσφαιρο Σάλας:Νίκη της Σάμος Futsal κόντρα στο Φάληρο


Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του με 11-2 πανηγύρισε η ομάδα Σάμος Futsal απέναντι στην ομάδα του Φαλήρου μέσα στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος.Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Futsal League.
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η ομάδα της Σάμου κατάφερε μόλις στο 2' να ανοίξει το σκορ με το γκολ του Νοταρά ενώ 5' αργότερα η ομάδα Φάληρο Futsal ισοφάρισε σε 1-1 με τον Salla.Ωστόσο η Σάμος Futsal κατάφερε πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο να πετύχει άλλα δύο γκολ με τον Τάτση στο 15' και τον Γεροντή στο 16' για να διαμορφώσει το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Θοδωρή Μιχαλόπουλου μπηκε δυναμικά καταφέρνοντας μάλιστα στο 21' να κάνει το 4-1 με τον Γκίλα και 4' αργότερα με τον ίδιο παίκτη έγινε το 5-1 ενώ ,αμέσως μετά ο Γεροντής έβαλε άλλο ένα γκολ.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι διεύρυναν το σκορ σε 8-1, με τα δύο γκολ του Νοταρά στο 26' και 28' όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 8-2 με τον Θάνο.
Στο 36' η ομάδα της Σάμου ανέβασε το σκορ στο 9-2 με το γκολ του Νοταρά ενώ το τελικό αποτέλεσμα (11-2) διαμορφώθηκε με τα γκολ του Δαγκλή στο 38' και του τερματοφύλακα της ομάδας,Fosbery, στο 39'.
Να σημειωθεί ότι το Σάββατο οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το κύπελλο όπου η ομάδα του Δημήτρη Πολποτίνη κέρδισε με 10-7 την ομάδα της Σάμου.

Διαιτητές:Καραμαγκιόλας-Καραγιάννης 
Σάμος Futsal(Μιχαλόπουλος):Fosbery
,Αλιμέμα,Γεροντής,Δαγκλής,
Γκίλας,Τάτσης,Νοταράς Ι.,
Τριανταφύλλου,Νοταράς Ε., Σμυρνιωτάκης,
Τσέτσος,Χατζηπαναγιώτης,Λεκάτης
Φάληρο Futsal(Πολποτίνης):Καρλούτσος, Θάνος,Δυονυσόπουλος,Salla,Χριστίδης,
Καρούτζος,Σαλλιτα,Μπότρος,Da Costa Cruz
Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...