11 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κέρκης Μαραθοκάμπου νίκησε και την Αρμενική!

Σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ένα βήμα πιο κοντά στα play off (ανόδου της Volley League)βρίσκεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου μετά και την νίκη της με 3-1 σετ απέναντι στην ΑΕ Αρμενίων, στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2.
Ρεπορτάζ:Ηλιάνα Τζούφα.
Στο πρώτο σετ ο Κέρκης Μαραθοκάμπου κατάφερε να προηγηθεί και κατά την διάρκεια του να αυξήσει την διαφορά του από την ομάδα της Αρμενικής έως και επτά πόντους(στο 21-14) καταφέρνοντας έτσι να πάρει το σετ με 25-16.
Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι συνέχισαν την καλή τους εμφάνιση παραμένοντας μπροστά στο σκορ καθ'όλη τη διάρκεια του απέναντι στην ΑΕ Αρμενίων που δεν μπόρεσε να μειώσει την διαφορά των εννέα πόντων (στο 18-9), κερδίζοντας έτσι με 25-14.
Στο τρίτο σετ η ομάδα του Μαραθοκάμπου προηγήθηκε όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν γρήγορα να ισοφαρίσουν (σε 2-2) και να περάσουν μπροστά (στο 2-3) για πρώτη φορά στον αγώνα.Έκτοτε οι δύο ομάδες συνέχισαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ με την ομάδα της Αρμενικής να επικρατεί με 20-25.
Στο τελευταίο σετ του παιχνιδιού η ΑΕ Αρμενίων δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από την ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου που ήταν καλύτερη και αυτή που κατάφερε να νικήσει με 25-13.

Ο Επόμενος εκτός έδρας αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/02) στις 17:00,κόντρα στην ομάδα της Δραπετσώνας.

Τα σετ(3-1):25-16,25-14,20-25,25-13
Διαιτητές:Πρέντζας-Καραδημητρίου
ΑΣ Κέρκης(Παπαδόπουλος):Κατσακούλας, Χατζηνικολάου,Αλεξίου,Γεωργίου,Αγγελής
,Πολυχρονιάδης(λ),Κοντοκώστας(λ), Παπακυριάκου,Αδαμόπουλος,Κνήτης
ΑΕ Αρμενίων(Τρυφωνοπούλου):
Κατσαούνης,Παπανικολάου,Κογκαλίδης(λ),
Φράγκος,Πετροσιάν,Τσεμενιάν,Καρράς,
Τοσιν,Καρανικολάου