29 Οκτωβρίου 2019

Βόλεϊ Ανδρών: Νίκη του Κέρκη Μαραθοκάμπου επί του Αιγιαλέων


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Κέρκης Μαραθοκάμπου με 3-0 σετ απέναντι στην ομάδα βόλεϊ του Αιγιαλέων.Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες βρέθηκαν κοντά στο σκορ μέχρι το 20-19,που πήρε το προβάδισμα ο Κέρκης Μαραθοκάμπου με ένα σερί 2-0.Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 24-23,χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κέρδισαν με 25-23.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Σάμου κατάφερε να προηγηθεί και κατά τη διάρκεια του να αυξήσει την διαφορά της από την ομάδα του Αιγίου έως και εννέα πόντους, κερδίζοντας έτσι και το σετ με 25-16.

Στο τελευταίο σετ του παιχνιδιού ο Κέρκης συνέχισε την καλή του εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Αιγιαλέων που, αν και προσπάθησε,δεν κατάφερε να πάρει κατι παραπάνω, με την ομάδα του Μαραθοκάμπου να φτάνει σε μια ακόμα νίκη με 25-23.

Ο επόμενος αγώνας του Κέρκη Μαραθοκάμπου θα διεξαχθεί το Σάββατο(02/11) στις 18:00 ,στο κλειστό γυμναστήριο Παραλίας ,απέναντι στην Καλαμάτα 80.

Τα σετ(3-0):25-23,25-16,25-23
Διαιτητές:Παπαχατζής-Μούζουλας

ΑΣ Κέρκης(Ντόζης): Αλεξάκης,Σαλωνίτης, Παπασπύρου,Βολουδάκης(λ),Μπαλτάσης
,Κογκαλίδης(λ), Παύλου,Καπίρης, Βασιλακόπουλος,Σαρρηγιάννης, Μανδηλάρης, Πανούσος
ΑΟ Αιγιαλέων (Παπαδόπουλος):Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Δασκαλόπουλος Φ., Αναστασόπουλος(λ), Καραγιάννης, Δασκαλόπουλος Α., Σύρος(λ), Νανόπουλος, Σαλαβασίδης, Παπασταθόπουλος, Χασάπης, Λιβαθινός, Κοσμάς