6 Μαΐου 2020

Ποδόσφαιρο Σάλας: Οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος

Το Δ.Σ της ΠΕΠΣΣ στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση με θέμα τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος ,δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην χώρας μας λόγω του Κορωνοϊού, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην οριστική διακοπή όλων των διοργανώσεων ευθύνης της. Καθώς και στην επικύρωση των βαθμολογιών όλων των πρωταθλημάτων, μέχρι την στιγμή που διακόπηκαν. 

Το Δ.Σ. της ΠΕΠΣΣ αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρυχθούν πρωταθλητές οι πρωτοπόροι των κατατάξεων ανά πρωτάθλημα,ενώ καμία ομάδα της Α' Εθνικής δεν θα υποβιβαστεί στην Β'.Οι ομάδες που βρίσκονταν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Β' Εθνικής θα προβιβαστούν στην Α' Εθνική.

Επιπλέον, το Δ.Σ. αποφάσισε ότι μετά τη λήψη των παραπάνω αποφάσεων και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής περιόδου 2020-21 με συμμετοχή 14 ομάδων, να διεξάγει το προαναφερόμενο πρωτάθλημα σε δύο ομίλους, των επτά ομάδων ο καθένας.Στον κάθε όμιλο θα τεθούν επικεφαλής οι δύο πρώτοι της Α’ Εθνικής.

 Η συμπλήρωση του κάθε ομίλου εν συνεχεία, θα γίνει κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί κάθε φορά μεταξύ του ζευγαριού των ομάδων που έπεται (π.χ. κλήρωση μεταξύ 3ου και 4ου, μεταξύ 5ου και 6ου κ.ο.κ).

Οι παραπάνω αποφάσεις θα συμπεριληφθούν στις τροποποιήσεις των Προκηρύξεων 2019-20 και θα έχουν άμεση ισχύ, από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21.

*ΠΕΠΣΣ(Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας)

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...