14 Σεπτεμβρίου 2020

Κερκης Μαραθοκάμπου:"Ενωμένοι μπορούμε να δούμε επιτυχίες παντού"


Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Πρώτη επίσημη προπόνηση για την ομάδα μας σήμερα και σε αντίθεση με αυτό που συνηθίζεται δεν θα ΜΑΣ δώσουμε τις καλύτερες ευχές. 

Φέτος το νησί μας θα έχει την τύχη να βλέπει περισσότερες ομάδες και αθλητές να μπαίνουν σε ένα καράβι η ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να διαφημίσουν τον τόπο μας μέσα από αγώνες και προσπάθεια. Επίσης θα βλέπει περισσότερες διοικήσεις να βγαίνουν έξω και να ζητάν από όλους την οικονομική τους κυρίως βοήθεια για να τρέξουν οι απαιτήσεις των ομάδων αυτών και ευτυχώς είναι πολλοί οι Σαμιώτες που στερούνται για να βοηθήσουν. 

Θα πληθύνουν λογικά και "οι άνθρωποι του αθλητισμού" ,όπως πλασάρονται, που θα λένε ότι οι κινήσεις των ομάδων να συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα είναι χαμένα λεφτά και δεν προσφέρουν τίποτα στον τόπο μας .Ευτυχώς αυτοί οι...έξυπνοι είναι λίγοι.

 Έτσι λοιπόν πιστοί στις αξίες μας και καθώς λέμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τον σύλλογο αυτό ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να δούμε επιτυχίες παντού , στην πρώτη μας επίσημη προπόνηση θέλουμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική σεζόν και υγεία στις ομάδες της Σάμου Κερκης Μαραθοκαμπου που θα μας εκπροσωπήσει στο άθλημα της πετοσφαιρισης σε όλη την Ελλάδα , στην Α.Ε.Καρρλοβασου που θα μας εκπροσωπήσει στο ανδρικό μπάσκετ , στον Ίκαρο και το γυναίκειο τμήμα του , στον Πυθαγόρα που θα τον δούμε να παίζει ποδόσφαιρο στα γήπεδα της χώρας μας καθώς και των γυναικείων ομάδων ποδόσφαιρου του Διαγόρα και της Μεσαριάς , όπως επίσης και την ομάδας μας στο ποδόσφαιρο σάλας SAMOS futsal. Ευχόμαστε οι αθλητές και οι διοικήσεις όλων αυτών των ομάδων που πήγαμε κόντρα στους καιρούς και αποφασίσαμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να εκπροσωπήσουμε τον τόπο μας , να δούμε στο τέλος της χρονιάς τα όνειρα μας να πραγματοποιούνται."