8 Σεπτεμβρίου 2020

Κέρκης Μαραθοκάμπου:Έναρξη λειτουργίας ακαδημιών βόλεϊ

 

          


Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η διοίκηση του Kερκη Μαραθοκαμπου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία ενός δικτύου ακαδημιών βολλευ αγοριών σε συνεργασία με τις τοπικές ομάδες σε Μαραθοκαμπο, Καρλόβασι, Βαθύ και Πυθαγόρειο.

Ο σύλλογος πιστός στη φιλοσοφία ανάπτυξης του βολλευ στη Σάμο και με όραμα για το μέλλον, προχωρά στη δημιουργία ακαδημιών αγοριών που λείπει από το νησί μας.

Έτσι η ομάδα μας, πέρα από την προσπάθεια για διαρκή παρουσία της στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού βολλευ, θέλουμε να μπορεί να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον.

Στόχος η δημιουργία αναπτυξιακών τμημάτων που μέσα από την δουλειά και τα σωστά αθλητικά πρότυπα να φτιάξει υγιείς αθλητές και ανθρώπους για το νησί μας και τον τόπο μας αλλά και να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα μας. 

Έτσι ερχόμαστε σε συνεργασία με Ιωνικό Καρλοβασου, Πολυκράτη Πυθαγορειου και Ερμή Σαμου και συνδιοργανωνουμε τις ακαδημίες αγοριών του Κερκη Μαραθοκαμπου."

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...