24 Ιανουαρίου 2021

Από την Σάμο ο προπονητής που φέρεται να βίασε την τότε 11 Χρόνη αθλήτρια ιστιοπλοΐας

 


Μετά το σθένος που επέδειξε η Σοφία Μπεκατώρου προχωρώντας στην αποκάλυψη του ότι στην απαρχή της καριέρας της υπήρξε θύμα βιασμού και ονοματίζοντας τον φερόμενο ως δράστη, ξέσπασε κύμα αντιδράσεων πανελλαδικά με πολλές κοπέλες, κατά βάση αθλήτριες που βίωσαν παρόμοια περιστατικά, να βρίσκουν πλέον το θάρρος της δημοσιοποίησης και καταγγελίας.

Σε ένα τέτοιο περιστατικό, σεξουαλικής παρενόχλησης – βιασμού, φαίνεται να έχει εμπλακεί ως δράστης και ένας προπονητής ιστιοπλοϊας, ο οποίος κατηγορείται από μία αθλήτρια του χώρου ότι τη βίασε, όταν αυτή ήταν στην ηλικία των 11 ετών!

Ο 38χρονος πλέον προπονητής αναμένεται να κληθεί από τον εισαγγελέα να παράσχει εξηγήσεις στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης ως ύποπτος τέλεσης κακουργηματικών πράξεων στρεφομένων κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και η ίδια η Σοφία Μπεκατώρου τον έχει αναφέρει σε σχετική κατάθεσή της, καθώς και ότι, έναν χρόνο μετά την καταγγελία σε βάρος του (2015), βρέθηκε να προπονεί αθλητές – μικρά παιδιά- στο νησί της Σάμου και μάλιστα σε δύο σωματεία, στον Ναυτικό Όμιλο Σάμου και στον Ναυτικό Όμιλο Καρλοβάσου, για βραχύ χρονικό διάστημα.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο φερόμενος ως δράστης του ως άνω εγκλήματος είναι ιδιοκτήτης νεοφυούς επιχειρήσεως στο νησί της Σάμου.

Πηγή: Κήρυκος Λίθος

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...