6 Ιουνίου 2021

Γ' Εθνική:Οι Πρωταθλήτριες ομάδες -Ποιες υποβιβάζονται


 Ολοκληρώθηκε ως ένα  βαθμό η αγωνιστική δράση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς εκκρεμεί ακόμη ,ο 9ος όμιλος. Οι πρωταθλητές των μέχρι τώρα  ομίλων που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ ανόδου, για τις θέσεις 1-4 στην ανανεωμένη Super League 2 της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Οι ομάδες είναι οι εξής:

1ος όμιλος

▪️Ορφέας Ξάνθης

2ος όμιλος

▪️Ποσειδών Μηχανιώνας

3ος όμιλος

▪️Αναγέννηση Καρδίτσας 

4ος όμιλος

▪️Διαγόρας Στεφανοβικείου

5ος όμιλος

▪️Αχέρων Καναλακίου

6ος όμιλος

▪️Πανιώνιος 

7ος όμιλος

▪️Κηφισιά

8ος όμιλος

▪️Θύελλα Ραφήνας

10ς όμιλος

▪️Ηρόδοτος 


Οι πρωταθλητές θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια (όμιλοι 1-5 και 6-10), όπου θα δώσουν μονά παιχνίδια. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν την άνοδο. Επειδή ο 9ος όμιλος αναμένεται να αργήσει να ολοκληρωθεί, υπάρχει η σκέψη στην ΕΠΟ να ξεκινήσει πιο νωρίς ο βόρειος όμιλος των μπαράζ. 

Εκτός από τους πρωταθλητές, οι ομάδες που αποχαιρέτισαν τη Γ’ Εθνική, από τον 1ο όμιλο ,υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Ελπίδα Σαπών, όπως και η ΑΕ Αμπελοκήπων, στον 2ο όμιλο η Νίκη Αγκαθιάς. Στον 3ο όμιλο, ο ΑΟ Σελλάνων επιστρέφει στα τοπικά, ενώ στον 4ο όμιλο η Αταλάντη σώθηκε και έπεσε ο Φωκικός, λόγω της καλύτερης επίθεσης.


Στον 5ο όμιλο η κατάσταση είχε ξεκαθαρίσει, με τη Θύελλα Κατσικάς να αποχαιρετά με νίκη την κατηγορία. Στον 6ο όμιλο, ο συνδυασμός αποτελεσμάτων οδήγησε Μαρκό και Μοσχάτο, όπως και τον Πανναξιακό στα τοπικά.


Στον 7ο όμιλο, η μάχη μαίνεται, ανάμεσα σε Φοίνικα Ν. Επιδαύρου, Πανγυθεατικό και Ερμή Μελιγούς, καθώς απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές. Στον 8ο όμιλο, ο Ακράτητος ήταν η τελευταία ομάδα που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της.


Στον 9 όμιλο, ο Παναιγιάλειος συνεχίζει να προηγείται, αλλά η Ζάκυνθος ακολουθεί στο -2, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ απομένουν και δυο γεμάτες αγωνιστικές. Στον 10ο όμιλο τέλος, Ρεθυμνιακός και Δαμάστα είπαν αντίο στη Γ’ Εθνική.

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...