21 Ιουλίου 2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «4η Αθλητική Συνάντηση Νέων Βορείου Αιγαίου»

 

Sports News Samos


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουλίου, η «4η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Μετά από 16 χρόνια , η δημοτική αρχή με την άψογη συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΣΑΜΟΥ -ΧΙΟΥ κατάφεραν να οργανώσουν και να ολοκληρώσουν επιτυχώς μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνει χώρα στο νησί μας.

 Παιδιά και νέοι διαφόρων ηλικιών και ιδιαίτερων ικανοτήτων εξέπληξαν με τις αθλητικές τους επιδόσεις, εισπράττοντας το πιο θερμό και εγκάρδιο χειροκρότημα για την προσπάθειά τους!

 Η ικανοποίηση του κοινού ήταν εμφανής στα πρόσωπα τους και ιδιαίτερα των φιλάθλων του κλασικού στίβου που απόλαυσαν τους αγώνες ζωντανά μετά από μεγάλο χρονικά διάστημα αποχής.

Η αθλητική μαχητικότητα των συμμετεχόντων και η αγάπη στο βλέμμα τους ,μας δίνουν το κίνητρο να παλέψουμε για τον προγραμματισμό και άλλων τέτοιων γεγονότων!

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου ευχαριστεί για αυτή την προσπάθεια τους συν διοργανωτές της Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ ΣΑΜΟΥ , όλους τους αθλητές και τους συνοδούς αυτών καθώς και τους χορηγούς μας ,την ATTICA GROYP , τον Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ , την επιχείρηση ΑΝΘΕΜΙΣ και Central Café Bar και τον κύριο Γιώργου Αναγνώστου.