10 Οκτωβρίου 2021

Η παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Κέρκη Μαραθοκάμπου

 


Σε μια σεμνή τελετή η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου παρουσίασε την νέα της εμφάνιση για την φετινή αγωνιστική περίοδο (2021-22), και τους χορηγούς της, στην πέμπτη συνεχόμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της δεύτερης Έθνικής Κατηγορίας (Pre-League Ανδρών).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Aeolis της πόλεως Σάμου, στο ξεκίνημα της παρουσίασης τελέσθηκε ο αγιασμός και στην συνέχεια μίλησαν από πλευράς διοίκησης ο Στέφανος Καλαμοβράκης και ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Ψάρρας. Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο δημοσιογράφος του Samostimes.gr, Μιχάλης Σβαρνιάς.

Ο αρχηγός της ομάδας Σπύρος Μπαρμπούνης μαζί με τους Gabriel Araya και Joselo Nazareno παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις τους, οι οποίες είναι στα χρώματα του σκούρου μπλε και του κόκκινου. 



Εν συνεχεία, η διοίκηση του Κέρκη ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν για μια ακόμη χρονιά την προσπάθεια του συλλόγου στην Pre-League Ανδρών.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν μέλη της διοίκησης μαζί με τους παίκτες της ομάδας, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Κώστας Βογιατζής, η πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΟΠΕ Μέλπω Λάνδρου και από πλευράς χορηγών ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και νυν δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κατρακάζος καθώς και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Χριστινίδης.

Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Τζούφα.


© Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση όλων των κειμένων ή μέρος αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Sports News Samos με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.


Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...