30 Οκτωβρίου 2021

Futsal League: Νίκη της Σάμος Futsal με 11-4 επί του Ψυχικού


Η Σάμος Futsal πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα του Ψυχικού, κερδίζοντας την με 11-4. Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Futsal League.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Σάμου άνοιξε το σκορ με το γκολ του Κανιά, στο 7' ο Σεχάι έκανε το 2-0 και 3' αργότερα ο Ηλιάδης το 3-0. Στο 15' του αγώνα ο Κανιάς έκανε το 4-0. Ωστόσο, η ομάδα του Ψυχικού μείωσε με τον Βαλσάμη σε 4-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με ένα σερί 3-0 , διαμόρφωσαν το σκορ σε 7-2, με τα γκολ των Βελάνη, Κάρσα και Κανιά. Στο 32' του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι με τον Παναγόπουλο μείωσαν σε 7-3, για να έρθει στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κανιάς να κάνει το 8-3. Στο 35' ο Κάρσας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 9-3 για την Σάμο. Στο 36' ο Τίμπης μείωσε σε 9-4, ωστόσο η ομάδα της Σάμου κατάφερε να βρει και πάλι δίχτυα,με τα γκολ του Δημητρίου και Διόμη που διαμόρφωσαν το τελικό 11-4.

Διαιτητές: Τζαφόλιας - Σκουδριάνος 

Σάμος Futsal (Μιχαλόπουλος): Ζαχαριόγλου, Τζουραμάνης, Χατζηανδρέου, Δαγκλής, Τσέτσος, Ηλιάδης, Σεχαι, Βελάνης, Δημητρίου, Κανιας, Κάρσας,Διόμης 

Α.Ε. Ψυχικού (Παύλου): Σούρας,Πανουτσόπουλος, Τιμπης, Βαλσάμης, Παναγόπουλος 


Ηλιάνα Τζούφα
 

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...