19 Μαρτίου 2022

Θοδωρής Μιχαλόπουλος για το Κύπελλο: "Είναι μια μεγάλη γιορτή για το νησί της Σάμου"

 

*Φωτογραφία Αρχείου

Η Σάμος Futsal μετά την εξαιρετική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Futsal League, μετρά αντίστροφα για την έναρξη ενός σπουδαίου αγώνα - διαφήμιση για το νησί της Σάμου - με έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας- στο Ποδόσφαιρο Σάλας... Πρωταθλήτρια, Κυπελλούχος και με συμμετοχές στο Champions League, την ΑΕΚ Futsal. 


Το παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ποδόσφαιρο Σάλας μεταξύ των δύο ομάδων, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/03 στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος.

Για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση μίλησε στο Sports News Samos ,ο προπονητής της Σάμος Futsal, Θοδωρής Μιχαλόπουλος:

"Επιτέλους, έφτασε η μέρα για ένα μεγάλο και σημαντικό γεγονός για το νησί και την ιστορία της ομάδας μας, ο αγώνας με την ομάδα της ΑΕΚ Futsal. Είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα με το μέγεθος της ΑΕΚ έρχεται στο νησί και είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μαςέτοιου είδους παιχνίδια είναι που κοσμούν τον αθλητισμό και το νησί.! 

Για την αγωνιστική πορεία της Σάμος Futsal  σε Κύπελλο, Πρωτάθλημα καθώς και για τον αντίπαλο της ομάδας στο Κύπελλο, δήλωσε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ. Η ομάδα μας έχει δουλέψει πολύ όλους αυτούς τους μήνες για να καταφέρει να φτάσει σε ένα τέτοιο γεγονός. Η χρονιά μας ήταν η καλύτερη από την ίδρυση μας και ο στόχος μας για φέτος επετεύχθη.

Θέλαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι, ωστόσο αποκτήσαμε εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν την νέα χρονιά και με πολύ δουλειά να πετύχουμε κάτι καλύτερο.

Όσο αφορά την ΑΕΚ τα λόγια είναι περιττά... Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος στον χώρο της Σαλας , με Ευρωπαϊκές παραστάσεις στο Champions League, αρκετοί παίκτες της είναι στην Εθνική Ομάδα Σάλας της οποίας προπονητής της είναι ο σημερινός Coach της ΑΕΚ κ. Γιάννης Ζιάβας."

Τέλος, ο προπονητής Θοδωρής Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε στην εκπροσώπηση - διαφήμιση του νησιού:

"Είναι μια μεγάλη γιορτή για το νησί της Σάμου, πιστεύω πως θα είναι αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο και θα ευχαριστηθεί τον αγώνα. Τέτοια παιχνίδια όπως και τα παιχνίδια της ομάδας βόλεϊ του Κέρκη Σάμου, βεβαίως, μεγαλώνουν το νησί και το διαφημίζουν."

_________________________________________
© Sports News Samos - Ηλιάνα Τζούφα

📌 Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ για μαθητές
📌 Θα τηρηθεί αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.


Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...