7 Απριλίου 2022

Μπάσκετ: Τροποποίηση προγράμματος του Final-4 Κορασίδων

 



Σε τροποποίηση του προγράμματος του Final 4 Κορασίδων στο μπάσκετ προέβη η Τοπική Επιτροπή Σάμου ΕΟΚ, διότι η ομάδα του ΠΜΑΣ ΚΟΥΡΟΣ δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Η διεξαγωγή του Final-4 του πρωταθλήματος Κορασίδων θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Πέμπτη (07/04) και την Παρασκευή (08/04), στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.


Το πρόγραμμα των αγώνων στην Ικαρία μετά τις αλλαγές είναι:

Πέμπτη (07/04)

Ημιτελικός

ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» – ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΓ Αγίου Κηρύκου 20:00


Παρασκευή (08/04)

Μικρός Τελικός

Η ομάδα που θα ηττηθεί στον ημιτελικό θα αγωνισθεί με ομάδα κορασίδων του ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ (σε φιλικό αγώνα), στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου στις 15:30


Μεγάλος Τελικός

Η νικήτρια ομάδα του ημιτελικού θα παίξει με τον ΠΑΣ ΙΚΑΡΟ, στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου στις 17:30


*Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στις πρώτες τρείς ομάδες, όπως επίσης και στην ομάδα του ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ (τιμής ένεκεν για τη συμμετοχή του)


Η ανακοίνωση της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ :

"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η ομάδα ΠΜΑΣ ΚΟΥΡΟΣ δεν θα κατέβει στο Final 4 κορασίδων. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για ότι συνέβη απ' ολες τις αθλήτριες και ειδικά από τις αθλήτριες του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ. 


Δίνουμε υπόσχεση σαν Τοπική Επιτροπή μπάσκετ, ότι δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν ξανά τέτοιου είδους συμπεριφορές. Προστατεύουμε το Μπάσκετ της Σάμου αλλά πάνω απ’ όλα προστατεύουμε τους μικρούς αθλητές/τριες μας."

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

© Sports News Samos