11 Ιουνίου 2022

Ο Βασίλης Καρασαββίδης στον Κέρκη Μαραθοκάμπου

 


Την απόκτηση του  Βασίλη Καρασαββίδη από τον Φοίνικα Σύρου ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου για την νέα αγωνιστική σεζόν (2022-23) στην  Pre League.

Ο 27χρονος αθλητής αγωνίζεται στην θέση του ακραίου & λίμπερο, κατά το παρελθόν έχει περάσει από Επίκουρο Πολίχνης (2010-13), Αία Ευόσμου (2013-14), ΠΑΟΚ (2014-16) , ΑΟ Ορεστιάδας (2016-17) ,Εθνικό Πειραιώς (2018), ΟΦΗ (2018-19) & Φοίνικα Σύρου (2019-21).


Σε δήλωσή του ο Βασίλης Καρασαββίδης ανέφερε:

"Νιωθω πολυ χαρουμενος για την έναρξη της συνεργασίας μου με το σύλλογο της Σάμου.

Το επιτελείο της διοικησης και ειδικοτερα ο team manager Στεφανος Καλαμοβρακης το διάστημα των διαβουλεύσεων , εξέφρασαν έμπρακτα την αναγνώριση τους προς το πρόσωπο μου σε όλα τα επίπεδα κι είναι κάτι που εκτιμώ.

Οι μεταγραφικες κινήσεις που κάνει η ομαδα της επιτρέπουν να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στη volleyleague , και το μακροπρόθεσμο πλάνο της δηλώνει ότι σκοπεύει να θέσει στέρεες βάσεις για την εδραίωση της, και όχι μόνο, στην κατηγορία

Να είμαστε υγιείς και να έχουμε καλή αγωνιστική χρονια!"



Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του λίμπερο - ακραίου Βασίλη Καρασαββίδη.

Ο ταλαντούχος αθλητής τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου κατακτώντας 1 League cup και 1 Super cup. 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη στη ομάδα της Σάμου, καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους υποδοχείς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ! 

Μεταγραφές Κέρκη 

Taylor Hunt 

Νίκος Καρατζάς

Δημήτρης Νικολάκης

_________________ 

 © Sports News Samos 


Διαβάστε περισσότερα

Βόλεϊ: Στον Πανιώνιο η Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου 

Ποδοσφαιριστής από την Σάμο σε διεθνές τουρνουά της Valencia CF 

Υπεγράφη η σύμβαση για τη κατασκευή γηπέδου Beach Volley & πίστας Skate στην πόλη της Σάμου 

Follow us on Facebook 👉Sports News Samos  

Follow us on Instagram 👉sports _news_samos