23 Ιουνίου 2022

" Έφυγε " ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Γιάννης Γρηγορακάκης

 



Έφυγε από τη ζωή ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Γιάννης Γρηγορακάκης και επί χρόνια μέλος του Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Καρλοβάσου. Ένας άνθρωπος που προσέφερε ανιδιοτελώς και με αγάπη στον αθλητισμό.


Συλλυπητήρια  ανακοίνωση της ΕΠΣ Σάμου:

"Σήμερα έφυγε ξαφνικά απο κοντά μας , ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ κ φίλος Γιάννης Γρηγορακάκης. Με δυσκολία βγαίνουν τα όποια λόγια κ οι όποιες σκέψεις. Ανθρωπος ευφυής, με μεγάλη υπευθυνότητα κ αποτελεσματικότητα σε ότι αναλάμβανε.Ακέραιος,ανιδιοτελής , ευπροσήγορος κ ασυμβίμβαστος με τα ιδανικά κ τα πιστεύω του. Λάτρης του Αθλητισμού , ποτέ δεν αρνήθηκε οτιδήποτε σε οτι του ζητήθηκε , έτρεχε, βοηθούσε, συμβούλευε. Ανθρωπος χρήσιμος για την κοινωνία μας. Θα μας λείψεις φίλε. Καλό σου ταξίδι..."


Από ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού:

"Η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου - Πανσαμιακού εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον απρόσμενο χαμό του Γιάννη Γρηγορακάκη. Ο κύριος Γιάννης ήταν ένας ακούραστος και φιλότιμος εργάτης του Σαμιακού ποδοσφαίρου και το κενό του θα είναι δυσαναπλήρωτο. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ."


Από ΑΕ Καρλόβασι:

"Με σοκ και πολύ μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του πρώην μέλους του Δ.Σ. του  σωματείου μας και φίλου μας Γιάννη Γρηγορακάκη. 

Ο Γιάννης υπηρέτησε το σωματείο για πολλά έτη, βοηθώντας άλλοτε εξωδιοικητικά και άλλοτε ως μέλος της Διοίκησής του. Υπήρξε ακούραστος εργάτης, δραστήριος με πολλές ιδέες και αγάπη για το σύλλογό μας και τον τόπο μας. Έχαιρε του σεβασμού και της εκτίμησης όλων μας και δυσκολευόμαστε να αποδεχθούμε ότι δεν είναι πλέον κοντά μας. Γιάννη σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ειρήνη, στον Παντελή που είναι αθλητής του σωματείου μας, στα υπόλοιπα παιδιά του και τους συγγενείς του. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Καρλοβάσου"


Από ΑΕ Φοίνικα Μυτιληνιών 

" Κεραυνός εν αιθρία η είδηση του αδόκητου χαμού,του κυρίου Ιωάννη Γρηγορακάκη.Ο κύριος Γιάννης υπήρξε ενεργό μέλος του Σαμιακού ποδοσφαίρου και της τοπικής μας κοινωνίας.Το κενό του δυσαναπλήρωτο.Εκφραζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Καλο ταξίδι κύριε Γιάννη !!!" 


Από ΑΟ Πολυκράτη:

"O A.O.Π. εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του παράγοντα της Α.Ε.Καρλοβάσου και της Ε.Π.Σ.Σ. ,Γιάννη Γρηγορακάκη .Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ..."

Από ΑΟ Σάμου:

"Eκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Γιάννης Γρηγορακάκης. Η απώλεια ενός τόσο ενεργού και ευγενικού ανθρώπου αποτελεί τραύμα όχι μόνο για το ερασιτεχνικό ποδοσφαίρο που ακούραστα υπηρέτησε, αλλά και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Σάμου. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια κι όλους τους φίλους του που δοκιμάζονται.. Καλό ταξίδι Γιάννη.."

Από ΑΨΕΣΚ Αρίσταρχος :

"Το Δ.Σ. του ΑΨΕΣΚ ΑΡΊΣΤΑΡΧΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Αντιπροέδρου της ΕΠΣΣ Γιάννη Γρηγορακάκη για την πρόωρη και ξαφνική απώλειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκέπασει." 

Από ΕΠΣ Λέσβου

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λέσβου εκφράζει τη θλίψη του για την ξαφνική απώλεια του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Σάμου κ. Γρηγορακάκη Ιωάννη και επι σειρά ετών παράγοντα. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του." 

Από ΠΑΣ Ίκαρο:

"Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ  εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ,  Γιάννη Γρηγορακάκη. Καλό παράδεισο και κουράγιο στους οικείους του εκλιπόντος." 

Από Κέρκη  : 

"Το ΔΣ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ ΚΕΡΚΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του αντιπροέδρου της ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ Ιωάννη Γρηγορακάκη για την πρόωρη και ξαφνική απώλειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Γιάννη"

Από ΑΣ Κεραυνός Πλατάνου :

"Ο Κεραυνός Πλατάνου εκφράζει την βαθιά θλίψη και στεναχώρια για τον αναπάντεχο χαμό του αγαπημένου Γιάννη Γρηγορακακη .Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του συγγενείς του.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Το Sports News Samos εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του Γιάννη Γρηγορακάκη για τον ξαφνικό θάνατο του.