27 Ιουνίου 2022

«Samia 2022» από 17-19 Ιουλίου στην πόλη της Σάμου



Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Δήμου Ανατολικής Σάμου και του Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής «Samia 2022» που θα λάβει χώρα στην πόλη της Σάμου στις 17-19 Ιουλίου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σάμου, θα πραγματοποιηθούν camping Waterpolo, Beachvolley, ξιφασκίας και πάλης.

 Εκπαιδευτές θα είναι η ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ελληνάκη Γεωργία, η ολυμπιονίκης πάλης Επισμηναγός (Δ) Μαρία Λουίζα Βρυώνη, ο πανελληνιονίκης ξιφασκίας Αντισυνταγματάρχης Ανυφαντής Σωτήριος και ο αθλητής πετοσφαίρισης Δόκιμος Λ/Φ Τσαρκάτογλου Μιλτιάδης

Οι διακεκριμένοι αθλητές θα αναλάβουν την εκμάθηση και την καθοδήγηση των νεαρών αθλητών που θα συμμετέχουν, θα μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους στους αγώνες αλλά και τα μυστικά του αθλήματος. Επιπλέον, θα λάβει χώρα εκδήλωση ταχυδακτυλουργικών από τον Επικελευστή Λ.Σ. Σακαρέλλη Γεώργιο-Αλέξανδρο.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής αθλήματα:

👉Waterpolo στις 17/07 για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών θα διεξαχθεί στην Παραλία του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου, ώρα 17:00 – 19:00, με εκπαιδεύτρια την Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης, Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Ελληνάκη Γεωργία. 

👉Ξιφασκία και πάλη στις 18/07 για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών .Οι αγώνες θα γίνουν στην πλατεία Πυθαγόρα, ώρα 17:00 – 19:00. Εκπαιδευτές, η Ολυμπιονίκης Πάλης, Επισμηναγός, Μαρία Λουίζα Βρυώνη και ο Πανελληνιονίκης Ξιφασκίας, Αντισυνταγματάρχης Ανυφαντής Σωτήριος. 

👉BeachVolley στις 19/07 για παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην παραλία  του Beach Volley στο Ποτοκάκι, ώρα 17:00 – 19:00. 

Εκπαιδευτής ο εν ενεργεία παίκτης Πετοσφαίρισης (Α1 Μίλωνα), Δόκιμος Λ/Φ Τσαρκάτογλου Μιλτιάδης. 

👉 20/07, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της μπάντας του Λιμενικού Σώματος, στην πλατεία Πυθαγόρα, ώρα 21:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής των παιδιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν πληροφόρηση από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.islandofsamos.gr, αλλά και να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2273350117.

__________________ 

Sports News Samos