11 Ιουνίου 2022

Νέος Πανσαμιακός Α.Σ - Valencia CF Soccer Camp 2022 (01-03/07)


Ο Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Valencia C.F.  διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά στην Σάμο το "Βαλένθια - Valencia CF Soccer Camp". To καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό Camp θα διεξαχθεί από 01 έως 03 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Σάμου, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-16 ετών.



Τα Valencia CF Soccer Camps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia CF Academy, και έχουν έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό.

Απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη προπονητών της Valencia CF Academy.

Προσκεκλημένοι στο φετινό Camp είναι ο 
Head Coach της U9 και Video Analyst της U19 της Ακαδημίας της Valencia CF, Vicent Gilabert Signes, και ο γνωστός σε όλους μας  Mario Bonic, συντονιστή προπονητών Valencia CF Academy Greece, μαζί τους θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Νέου Πανσαμιακού / Valencia CF Academy Greece Samos έχοντας και την στήριξη του δικτύου της Valencia CF Academy στην Ελλάδα.


Τα Valencia CF Football Camps στοχεύουν και στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην συνέχεια μέσα από το Elite Program να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην Valencia CF Academy.

Να σημειωθεί ότι οι πολυτιμότεροι - MVP - παίκτες του Camp θα κερδίσουν:

Συμμετοχή στο Valencia CF Academy Camp (Βαλένθια) ή εναλλακτικά Συμμετοχή στο Valencia CF Academy SEE Elite Camp (Ελλάδα)

☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947729094
______________________________ 
© Sports News Samos 

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...