6 Ιουλίου 2022

"7ο Πράμνος Basketball Camp 2022 – Bogrinho” (21-23/07)




Το “7ο Πράμνος Basketball Camp 2022 – Bogrinho”  για παιδιά από 7 έως 18 ετών, θα φιλοξενήσει και αυτό το καλοκαίρι η όμορφη Ικαρία. Το τουρνουά μπάσκετ που έχει γίνει πλέον θεσμός στο νησί και διοργανώνεται από την ομάδα του Πράμνου μαζί με τον Έλληνα σέντερ Γιώργο Μπόγρη. Φέτος,θα διεξαχθεί στις 21 με 23 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Στο τουρνουά θα παρευρεθούν ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Πρίφτης, η κορυφαία Χιώτισσα διαιτητής Βάσω Τσαρούχα , ο Γιώργος Μπόγρης και διεθνής αθλητής έκπληξη! 

Επιπλέον, στο φετινό τουρνουά θα υπάρχει εξειδικευμένη και λεπτομερής προπόνηση για τα μεγαλύτερα παιδιά , που θα λάβουν μέρος,με μια σειρά από ασκήσεις που θα γίνουν από επαγγελματίες προπονητές και γυμναστές υψηλού επιπέδου. 

Ειδικότερα, η καθημερινή προπόνηση θα διεξάγεται από τον προπονητή του Παναθηναικού Γιώργο Βόβορα και τον πρώην βοηθό της Maccabi Tel Aviv και του Ολυμπιακού Βασίλη Γεραγωτέλλη. Υπέυθυνος για την εκγύμναση των παικτών θα είναι ο γυμναστής της ΑΕΚ BC Στράτος Τσαμπής



Στόχος του τουρνουά είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ μέσω των προπονήσεων και των άλλων δραστηριοτήτων, με διασκεδαστικό τρόπο που θα ταιριάζει με την ηλικία των παιδιών κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Τέλος το πρόγραμμα των προπονήσεων θα ολοκληρωθεί με τις ενότητες για σωστή διατροφή, θέματα αθλητικής ψυχολογίας, παρουσίαση video για την διδασκαλία των τεχνικών δεξιοτήτων και πρακτικές εκμάθησης πρώτων βοηθειών , αγώνες 3on3 και  αγωνιστικά παιχνίδια με πολλά δώρα.

_________________________

© Sports News Samos - Ηλιάνα Τζούφα 

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...