11 Οκτωβρίου 2022

Βόλεϊ: Ο Κέρκης Σάμου στο 29ο τουρνουά "Στέλιος Καλαϊτζής"

 


Το 29ο τουρνουά "Στέλιος Καλαϊτζής" διοργανώνει το Σαββατοκύριακο (15-16/10) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πανερυθραϊκού για να τιμήσει όπως κάθε χρόνο τη μνήμη του ιδρυτικού της στελέχους.

Στο φετινό τουρνουά εκτός από την οικοδέσποινα ομάδα θα λάβουν μέρος ο Κέρκης Μαραθοκάμπου ,η Καλαμάτα 80 και ο Αιγιαλέων.

Το Σάββατο (15/10) στις 18:00  ο Πανερυθραϊκός θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα 80 και στις 20:00 ο Κέρκης Σάμου τον ΑΟ Αιγιαλέων.

Την Κυριακή (16/10) στις 18:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός για την 3η και 4η θέση ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός για την 1η και 2η θέση.


Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Πανερυθραϊκού:

"Η ώρα που θα τιμήσουμε το “Στέλιο” μας για 29η φορά έφτασε και φέτος.

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Οκτωβρίου τιμούμε όπως κάθε χρόνο τον άνθρωπος μας, τον “δημιουργό” μας Στέλιο Καλαϊτζή, τον άνθρωπο που δυστυχώς “έφυγε” από κοντά μας νωρίς αλλά μας άφησε κληρονομία την αγάπη για το καθαρό αθλητισμό, το βόλεϊ και τα παιδιά.

Ελάτε όλοι να ενώσουμε τη σκέψη και τις καρδιές μας για αυτόν καθώς θα βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα να αγωνίζεται.

Είσαστε όλοι καλεσμένοι στο μακροβιότερο τουρνουά βόλεϊ ανδρών στην Ελλάδα, 29 χρόνια «Στέλιος Καλαϊτζής» !

Πριν την έναρξη του Τελικού θα βραβεύσουμε 2 πολύ σημαντικούς ανθρώπους του χώρου μας για την πολύτιμη  προσφορά τους στο άθλημα μας αλλά και στο κοινωνικό σύνολο !"

Διαβάστε εδώ για τον Στέλιο Καλαϊτζή

__________________

© Sports News Samos 

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...