19 Δεκεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε το 32ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά "ΜΊΝΙ βόλεϊ" του ΑΟ Πολυκράτη

 


Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 32ο Χριστουγεννιάτικο  τουρνουά ΜΙΝΙ βόλεϊ που διοργάνωσε ο Α.Ο. Πολυκράτης, το Σάββατο (17/12) στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά 46 παιδιά (33 κορίτσια και 13 αγόρια ) 34 παιδιά από τις ακαδημίες του ΑΟ Πολυκράτη και 12 παιδιά από την ομάδα του Α.Σ. Αθλέων γεννημένα από την 1-1-2011 έως 31-12-2016.


© ΑΟΠ 

Φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο τουρνουά , εδώ


Σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Πολυκράτη:

Mε επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 32ο του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου !

  Στο τουρνουά αυτό οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν και χάρηκαν παίζοντας με τις ομάδες τους !Συμμετείχαν συνολικά 46 παιδιά ( 33 κορίτσια και 13 αγόρια ) 34 παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας μας και 12  παιδιά από την ομάδα του Α.Σ. Αθλέων γεννημένα από την 1-1-2011 έως 31-12-2016 ! 

    Ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον σύλλογο Α.Σ. Αθλέων Σάμου για την συμμετοχή του στο τουρνουά, τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές – γραμματείς αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές της ομάδας μας, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή !

Παράλληλα οργανώθηκε μικρός μπουφές με χυμούς, γλυκά και σάντουιτς που έφτιαξαν οι γονείς για τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν και τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα 

 Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν !!!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς 

ο έφορος του τμήματος

κος Νικολαΐδης Αναστάσιος

___________________ 

© Sports News Samos 

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...