9 Ιανουαρίου 2023

Μουτζούρης: Υπεγράφη η σύμβαση για την έναρξη κατασκευής γηπέδου Beach Volley στην πόλη της Σάμου

 


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υπέγραψε σήμερα την Σύμβαση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟ 1: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ BEACH VOLLEY & ΠΙΣΤΑΣ SKATE( ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΧΟΣΑΝΙΔΑΣ) ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ» συνολικής δαπάνης 207.827€.

H κατασκευή γηπέδου BEACH VOLLEY που πρόκειται να τοποθετηθεί σε τμήμα του χώρου που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή παιδική χαρά για νήπια, επι της χερσαίας ζώνης ,στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη Σάμου.


Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι 24,00μ * 16,00μ, με καθαρή διάσταση αγωνιστικού χώρου 8.00μ*16.00μ. και free zone 4μέτρα περιμετρικά. Η επιλογή των διαστάσεων έγινε με σκοπό να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής επίσημων και εγκεκριμένων διοργανώσεων.


Κατασκευή πίστας skate ( τροχοσανίδας)

Η πίστα θα έχει διαστάσεις 30μ*14.50μ, και θα είναι κατασκευασμένη από σκυρόδεμα c 30/37.Θα διαθέτει χαμηλή περίφραξη ύψους 1.00 μ από προς την πλευρά της οδού, καθώς και 6 ιστούς φωτισμού.

_______________ 

ΠΗΓΉ:Samos24.gr

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...