27 Ιανουαρίου 2023

Τάκης Δημητρίου: "Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πάρουμε ακόμη και την νίκη"

 


Η Σάμος Futsal για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Futsal League, πλέον μετρά αντίστροφα για την έναρξη ενός σπουδαίου αγώνα - διαφήμιση για το νησί της Σάμου - με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού.


Το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής (Α' Όμιλος) του πρωταθλήματος της Futsal League, ανάμεσα στην Σάμος Futsal και τον Παναθηναϊκό Futsal, θα διεξαχθεί το Σάββατο (28/01) στις 11:30 στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου.


Για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση μίλησε στο Sports News Samos , ο αρχηγός της Σάμος Futsal, Τάκης Δημητρίου:

" Το να αγωνίζεσαι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, είναι κάτι μοναδικό!  Είναι μια εμπειρία ζωής για όλους μας θεωρώ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πάρουμε γιατί όχι και τη νίκη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι για να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. "


Για την αγωνιστική πορεία της Σάμος Futsal στο φετινό πρωτάθλημα καθώς και για την δική του αγωνιστική ετοιμότητα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο αρχηγός της Σάμος Futsal, δήλωσε :

"Η ομάδα βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας. Έχει ως στόχο τα μπαράζ και την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Οι συμπαίκτες μου τόσο στην Αθήνα όσο και εδώ, θα δώσουμε ως το τέλος τον καλύτερο μας εαυτό να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει.

Αγωνιστικά θα πω ότι κάνω μια καλή χρόνια! Θέλω να βελτιωθώ, ώστε να δώσω ακόμη περισσότερα. Ο προπονητής μου με εμπιστεύεται και προσπαθώ να τον δικαιώνω. Έχουμε προετοιμαστεί για τον αυριανό δύσκολο αγώνα και εγώ προσωπικά νιώθω πανέτοιμος! "

Τέλος, ο αρχηγός της Σάμος Futsal, Τάκης Δημητρίου έδωσε το δικό του μήνυμα στο φίλαθλο κοινό.

 " Θέλουμε το φίλαθλο κοινό στο πλάι μας σε κάθε παιχνίδι που γίνεται στη Σάμο!  Αξίζουμε τη δυναμική του παρουσία στη προσπάθεια που καταβάλλουμε ειδικά αύριο απέναντι στο Παναθηναϊκό. Πιστεύω θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι! "

________________________________________
© Sports News Samos - Ηλιάνα Τζούφα 


Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...