15 Ιανουαρίου 2023

Ποδόσφαιρο Σάλας: Νίκη για την Σάμος Futsal απέναντι στον Ηνίοχο


 

Σπουδαία νίκη με 8-3 πέτυχε η Σάμος Futsal απέναντι στον Ηνίοχο, στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για το πρωτάθλημα της Futsal League.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με δύο γρήγορα γκολ από τον Δημητρίου στο 2' (1-0) και τον Καρύδη μόλις στο 3' (2-0) της αναμέτρησης μεταξύ της Σάμος Futsal και του Ηνίοχου.  Στο 7' του πρώτου ημιχρόνου ο Κάρσας έκανε το 3-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Seiti μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 3-1.  Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Ηνίοχου σημείωσε το  4-1 με αυτογκόλ του Ιουλιανού Ραχιώτη ενώ ο Seiti με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το 4-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Θοδωρή Μιχαλόπουλου συνέχισε την καλή της εμφάνιση, σκοράροντας ακόμη δύο γκολ με τον Κάτσικα (5-2) και τον Ιωαννίδη να κάνει το 6-2. Ο Ηνίοχος κατάφερε να μειώσει σε 6-3 με τον Κόγκα ωστόσο, η Σάμος Futsal άνοιξε ακόμη περισσότερο την μεταξύ τους διαφορά με το γκολ του Δαγκλή (7-3). Το τελικό αποτέλεσμα (8-3)  διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του νεοαποκτηθέντα Τάσου Καρύδη.

Ο Επόμενος αγώνας της Σάμος Futsal  απέναντι στην Αναγέννηση Θρακομακεδόνων θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/01) στις 12:30 στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου.


Διαιτητές: Ριγλή Α. - Σίπκας Σ. 

Σάμος Futsal (Μιχαλόπουλος): Ζαχαριόγλου
,Καρύδης, Δημητρίου, Ιωαννίδης, Κατσίκας,Τζουραμάνης, Γυμνόπουλος, Γουδέλης, Δαγκλής, Αργυρού,Κάρσας, Αλευράς

Ηνίοχος (Μαντής): Ραχιώτης Ν. , Μαντής,  Seiti, Σουρραπας, Πατεράκης, Τιμοθέου, Ραχιώτης Ι., Ζαγκαβιερος, Γκαγκαντιρος, Κόγκας 

___________________ 
© Sports News Samos/ Ηλιάνα Τζούφα 

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...