29 Μαρτίου 2023

🔴 Live Streaming |Βόλεϊ Ανδρών: AO ΦΛΟΙΣΒΟΣ - AEK

  

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το επίσημο κανάλι του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου στο YouTube, το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Pre league ανδρών στον βόλεϊ, ανάμεσα στον ΑΟ Φλοισβος και την ΑΕΚ, η οποία διεκδικεί την άνοδο στην VolleyLeague. 

Οι «κιτρινόμαυροι» εάν νικήσουν (με 3-0 ή 3-1 σετ)  στο σημερινό παιχνίδι ,το οποίο είναι και το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος (σ.σ. έπειτα οι ομάδες οδηγούνται σε Play off -play out) , θα ανέβουν στην 1η θέση της βαθμολογίας πάνω από την Καλαμάτα 80 ( η ΑΕΚ υπερτερεί στην ισοβαθμία έναντι της Καλαμάτας) και θα πάρουν την απευθείας άνοδο που οδηγεί στα σαλόνια της VolleyLeague.
 Με οποιοδήποτε άλλο σκορ η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των Play Off. Το πρώτο ζευγάρι των Play Off  είναι ΑΣ Κερκης - ΑΟ Φλοισβος, το δεύτερο είναι Ηρακλής - (ΑΕΚ ή Καλαμάτα 80).


Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:00

__________________________ 
© Sports News Samos 



Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...