31 Μαΐου 2024

Νέος Πανσαμιακός Α.Σ - Valencia CF Soccer Camp 2024

Ο Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Valencia C.F.  διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά στην Σάμο το "Βαλένθια - Valencia CF Soccer Camp". To καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό Camp θα διεξαχθεί από  14 έως 16 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Σάμου, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών.


Τα Valencia CF Soccer Camps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του ποδοσφαίρου ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia CF Academy, και έχουν έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό.

Απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη προπονητών της Valencia CF Academy.

Στο φετινό Camp θα παρευρεθούν ο Ισπανός προπονητής Jose Luis Bravo, ο οποίος είναι υπεύθυνος προπονητής της κατηγορίας UEFA PRO και Coordinator Talents Program της Ακαδημίας της Valencia CF καθώς και ο Carlos Sanchis Roig, προπονητής της U14 αλλά και φυσικής κατάστασης της Ακαδημίας της Valencia CF. Μαζί τους θα είναι 
και ο προπονητής τερματοφυλάκων, για εξειδικευμένη προπόνηση σε παιδιά που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, στα Valencia CF Elite Camps και συνεργάτη της Valencia CF Academy Greece, Κωνσταντίνος Μιχάλης.
Τέλος, το παρών θα δώσει ο γυμναστής και προπονητής της Valencia CF Elite Camps, Μάριος Πετσούλας μαζί τους θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Νέου Πανσαμιακού / Valencia CF Academy Greece Samos έχοντας και την στήριξη του δικτύου της Valencia CF Academy στην Ελλάδα.



Τα Valencia CF Football Camps στοχεύουν και στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και στην συνέχεια μέσα από το Elite Program να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην Valencia CF Academy.



☎️ Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947729094
________________________________________ 
© Sports News Samos/Ηλιάνα Τζούφα 

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...