12 Απριλίου 2018

Ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό



Τον πρώτο τίτλο της,στην ιστορία του Challenge Cup αλλά και του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ πανηγύρισε η ομάδα του Ολυμπιακού στην Προύσα της Τουρκίας.Στον επαναληπτικό αγώνα οι ερυθρόλευκες κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 σετ απέναντι στην γυναικεία ομάδα της Μπούρσα και να ανατρέψουν την εντός έδρα ήττα τους με 3-2 σετ από την Τούρκικη ομάδα.
Στο πρώτο σετ η ομάδα του Ολυμπιακού αν και προσπάθησε για κάτι καλύτερο απέναντι στην ομάδα της Μπούρσα,δεν τα κατάφερε,και η Τούρκικη ομάδα κέρδισε με 25-23.
Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες προηγήθηκαν αλλα οι φιλοξενούμενες κατάφεραν γρήγορα να ισοφαρίσουν και να περάσουν μπροστά στο σκόρ το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους,καταφέρνοντας έτσι να ισοφαρίσουν την σειρά των σετ με 25-20.
Οι ερυθρόλευκες προερχόμενες με φόρα από το δεύτερο σετ συνέχισαν την καλή τους εμφάνιση, κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-18.
Στο τελευταίο σετ,αν και η Μπούρσα προηγήθηκε, η ομάδα του Kovacevic κατάφερε να επικρατήσει με 25-16 και να κατάκτηση τον πρώτο Ευρωπαϊκό τιτλο στην ιστορία του.

Τα σετ(1-3):25-23,20-25-18-25,16-25
Διαιτητές:Simbari και Hoger

Παίκτες:
Μπούρσα(Vercesi):Hatipoglu,Sarioğlu,Kocaman,Avci,Leys,Yildirim,Belien,Bytsenko,Karaağaç,Teci̇mer,Dimitrova,İnce,Albayrak,Aydinogullari

Ολυμπιακός(Kovacevic):Γιώτα, Κωνσταντηνίδου, Χριστοδούλου, Milentigievits, Hippe,Niemer,Poll,Λαμπρούση, Βλαχάκη,Παπαδοπούλου,Κοκκινακη,Κονομη

(*Ή φωτογραφία είναι από την CEV)
Συντάκτης: Ηλιάνα Τζούφα.

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...