12 Απριλίου 2018

Τροπαιούχος η Ραβέννα στο ΣΕΦ



Την ήττα γνώρισε με 3-1 σετ η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού από την αντίστοιχη ομάδα της Ραβέννα, στον επαναληπτικό αγώνα του Challenge Cup που διεξήχθη,την Τετάρτη,στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφερναν να ανατρέψουν το 3-1 του πρώτου αγώνα που διεξήχθη στην Ραβέννα και στον επαναληπτικό γνώρισαν για δεύτερη φορά την ήττα από τους Ιταλούς.
Το πρώτο σετ του αγώνα κατέκτησαν οι Ιταλοί με 28-26,ενώ οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο σετ με      25-23. Ωστόσο , μετά και την κατάκτηση του δεύτερου σετ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Fernando Muñoz ,αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στο τρίτο και τέταρτο σετ με 20-25 και 18-25 αντίστοιχα.
Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης(CEV) Hanno Pevkur απονέμει το τρόπαιο στον αρχηγό της Ραβέννα ,Santiago Orduna

Έτσι,η ομάδα της Ραβέννα άφησε στην δεύτερη θέση τους ερυθρόλευκους και  κατάφερε να κερδίσει άλλο έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη ιστορία της.

Τα σετ(1-3):26-28,25-23,20-25,18-25
Διαιτητές:Tillmann και Steinmetz

Παίκτες:
Ολυμπιακός(Muñoz):Χριστοφιδέλης
,Ζουπάνη,Oivanen, Στιβαχτής,Πετρέας, Στεφάνου,Böhme,Aleksiev,Δαρίδης,
Drzyzga,Rauwerdink,Ανδρεάδης,Τσελιός,
Ρουμελιωτάκης

Ραβέννα(Soli):Buchegger,Marechal,
Diamantini,Georgiev,Gutierrez,Raffaelli,
Orduna,Poglajen,Vitelli,Pistolesi,Goi

Συντάκτης:Ηλιάνα Τζούφα.

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...