30 Ιουνίου 2018

Βόλεϊ Νεανίδων: Ήττα της Εθνικής από την Σλοβενία


Για δεύτερη συνεχόμενη φορά και πάρα την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων που παρευρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως,η Εθνική ομαδα βόλεϊ ηττήθηκε με 3-0 σετ από την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβενίας σε μόλις 78 λεπτά για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ19 που διεξάγεται στο νησί της Σάμου.
Στο πρώτο σετ η Εθνική ομάδα της Σλοβενίας κατάφερε να πάρει το σετ με 25-21,παρ'οτι η Εθνική ομάδα προσπάθησε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο και καθοριστικό σετ υπήρξαν διακυμάνσεις στο σκορ μεταξύ των ομάδων, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να βρίσκεται πολύ κοντά  στην κατάκτηση του , αφου κατάφερε, να ισοφάριση (σε 20-20) και να περάσει μπροστά με δυο πόντους διάφορα, κάνοντας έτσι το 22-20.Ωστοσο η ομάδα του Boris Klokocovnik ανέτρεψε το εις βάρος της σκόρ κερδίζοντας με 26-24.
Στο τελευταίο σετ του αγώνα  οι νεάνιδες της Σλοβενίας συνέχισαν την καλή τους εμφάνιση , κερδίζοντας το με 25-22

Τα σετ (3-0):25-21,26-24,25-22

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι  Erce Alvarez Juan Antonio και Stojcic-Fogel Iris

Σλοβενία(Klokocovnik):
Pogačar,Jerala,Bračko,Kukman, Ščuka,Trlep,Pavič,Mazej,Krajnc,Jerala M.,Mageš
Ελλάδα(Μπουτσορής):Τζιαρλή,Καλαπόδα, Ζωΐδου, Αλεξάκου, Μπακοδήμου, Κυπαρίσση,Κόττα,Χούντα, Καθάριου , Φλιάκου, Χαριτωνίδη.

Συντάκτρια:Ηλιάνα Τζούφα.

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...