10 Μαρτίου 2022

ΑΣ Ερμής Σάμου: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2022


Στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος πραγματοποιήθηκε ,την Τετάρτη (09/03), η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2022 από το τμήμα βόλεϊ του ΑΣ Ερμή Σάμου, παρουσία της Προέδρου του τμήματος και της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ Σάμου κα. Μέλπω Λάνδρου .Το φλουρί το κέρδισε η Καλλιόπη Σάββα από το τμήμα των παγκορασίδων. Στην συνέχεια ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ Κορασίδων και Παγκορασίδων.





Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Ερμή:

Σε ένα πολύ γνώριμο μέρος όπως είναι το γήπεδο πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς λόγω των αυξημένων μέτρων κατά του covid19 δεν μπορούσε άλλος χώρος να μας φιλοξενήσει, παρ'όλα αυτά υπήρχε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και τα παιδιά του συλλόγου μας ήταν ενθουσιασμένα. 


Το φλουρί της πίτας το κέρδισε η Καλλιόπη Σάββα από το τμήμα των παγκορασίδων. Η Πρόεδρος του Α.Σ. ΕΡΜΗ Μέλπω Λάνδρου αφού ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και καλή σταδιοδρομία παρέδωσε το δώρο στην τυχερή της βραδιάς.Η Εκδήλωση δεν θα μπορούσε να κλείσει παρά μόνο με ενα φιλικό αγώνα μεταξύ της ομαδας των κορασίδων και των παγκορασίδων.

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...