10 Μαρτίου 2022

ΑΣ Κέρκης: Καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον ισχυρό ΠΑΟΚ

 

φωτογραφία αρχείου | ©msvarnias

Mε ψηλά το κεφάλι και με ένα μεγάλο χαμόγελο , παρά την ήττα με 1-3 , έφυγαν σήμερα όσοι τυχεροί κατάφεραν να δουν από κοντά τον αγώνα της ομάδα μας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. 


Καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον ισχυρό μας αντίπαλο , το νησί μας γιόρτασε και ευχαριστήθηκε όσο μπορούσε την πορεία μας στο κύπελλο Ελλάδας όπου για εμάς χτες τέλειωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί απέναντι σε μια από τις ποιο  δυνατές ομάδες της χώρας μας.


Πλέον όλη μας η σκέψη βρίσκεται στους αγώνες του πρωταθλήματος που βρίσκονται στην κορύφωση τους και ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους παίκτες μας να αγωνίζονται αυτό το Σάββατο στις 20:00 στο γήπεδο μας με αντίπαλο την Καλαμάτα στην προ τελευταία αγωνιστική της Pre league. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα.


Ως ανταμοιβή για την μεγάλη οικονομική ανάσα που μας έδωσαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με την επίδειξη του εισιτηρίου με τον ΠΑΟΚ θα έχουν έκπτωση 30 τα εκατό για τον αγώνα με Καλαμάτα!!!


Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη ώστε να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το όνειρο μας!!!!

Το σύστημα διεξαγωγής της Pre League Ανδρών

Sports News Samos Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αναλυτικά: ...